Musette Salon Focsani Vrancea Romania   |   Musette Salon Focsani Vrancea Romania
      ››››    Oferte Speciale (202)    Reduceri la Servicii (80)
... mai multi clienti te vor cauta
... vei beneficia de oferte speciale
la saloane, si de informari noi
Alege Salon Infrumusetare in:

Musette , Focsani Vrancea

Tarife Servicii
Vizite profil : 5697
Adresa: B-dul Garii nr.28
Persoana de contact: Dana
Telefon:
+407652...
Tarife servicii Musette
 Denume Serviciu  Tarif (RON) Fotografie
Disponibile telefonic

Servicii / Facilitati / Dotari
Infrumusetare, Coafura, Cosmetica, Manichiura, Manichiura Mirese, Perfect Nails, Pedichiura, Unghii Pictate, Pensare, Epilare cu Ceara, Extensii de gene, Vopsit gene, Vopsit sprancene, Machiaj de zi, Machiaj de seara,

Program: ( Ex:
Luni-Vineri: 9:00-19:00
Sambata: 9:00-16:00
Duminica: Doar la programari
Descriere: Musette , este un salon care intr-un spatiu intim, cald, te asteapta cu tot ce ai nevoie pentru frumusetea ta !

Atmosfera Parisiana a salonului, amabilitatea si profesionalismul personalului, varietatea si calitatea serviciilor oferite recomanda salonul ca fiind alegerea ideala pentru ca tu sa te simti cu adevarat rasfatat/a.

Ceea ce face salonul Musette, sa fie deosebit, este personalul tanar ce formeaza echipa sa, al carui principal obiectiv este sa-ti faca viata mai frumoasa. Acesta reuseste sa creeze o atmosfera destinsa, o ambianta familiara, in care sa te poti relaxa si bucura de servicii de calitate. Aici vei gasi aparatura moderna, dotari materiale exceptionale, produse profesionale de ingrijire si servicii de calitate.

Iti oferim servicii complete de coafor,frizerie, cosmetica, manichiura si pedichiura, machiaj profesional.

Nevoia de a arata bine echivaleaza intr-un fel cu nevoia de confort personal atunci cand ne privim in oglinda sau suntem privite. A fi frumoasa inseamna a avea succes atat in viata personala cat si in cea profesionala.
Serviciile oferite de noi te pot ajuta sa-ti schimbi imaginea, sa arati mai bine ca oricand si sa ai incredere in tine, sa-ti creezi un moment de liniste si de relaxare doar pentru tine. Dorinta noastra este sa mentinem la cel mai inalt nivel serviciile furnizate clientilor nostri iar daca si tu iti doresti sa fii frumoasa si ingrijita cu devotament, sa araati bine si sa te simti bine, atunci cu siguranta vom forma cea mai buna echipa si vom avea rezultate minunate pentru tine !
Adresa noastra; B-dul Garii nr.28 (vis-a-vis de Lic. Economic )
Trimite informatia prin:  
Informatii Utile
Bucuresti
Pachete Vopsit
130 RON
85 RON
(35% reducere)
Legaturi Utile

Copyright 2017 SalonInfrumusetare.info All Rights Reserved

Supported by EssMedia.ro
Musette Salon Focsani Vrancea Romania
Reteaua SalonInfrumusetare.info