Chocolat Salon Salon Sector 1 Bucuresti Romania   |   Chocolat Salon Salon Sector 1 Bucuresti Romania
      ››››    Oferte Speciale (202)    Reduceri la Servicii (80)
... mai multi clienti te vor cauta
... vei beneficia de oferte speciale
la saloane, si de informari noi
Alege Salon Infrumusetare in:

Chocolat Salon , Sector 1 Bucuresti

Tarife Servicii
Vizite profil : 26447
Adresa: str. Prof. Ion Bogdan, nr.19 (zona Polona Dorobanti)
Persoana de contact: Eduard Samson
Telefon:
+40 730...
Tarife servicii Chocolat Salon
 Denume Serviciu  Tarif (RON) Fotografie
Disponibile telefonic

Servicii / Facilitati / Dotari
Machiaj de seara, Machiaj de zi, Permanent gene, Vopsit sprancene, Vopsit gene, Extensii de gene, Masajul de drenaj limfatic, Termocuverta, Electrostimulare, Impachetare cu ciocolata, SPA, Masaj Pietre Vulcanice, Marire Bust, Tonifiere Bust, Kinetoterapie, Reflexoterapie, Sauna, Purifiere Pregatire Ten, Epilare cu Ceara, Cosmetica Remediere Efecte Imbatranire, Machiaj Profesional, Manichiura Pedichiura Tratament Parafina, Tigi Hair Styling, Extensii de Par, Coafura Tratamente Joico, Pensare, Manopera Vopsit, Manopera Suvite, Tratamente faciale, Masaj anticelulitic, Masaj de relaxare, Fotografii Salon, Unghii Pictate, Coafuri De Ocazie, Coafuri Par Lung, Coafuri Par Mediu, Pedichiura, Tratamente pentru par, Manichiura Mirese, Modele Unghii False, Coafura Mirese, Remodelare Corporala, Manichiura, Cosmetica, Coafura, Infrumusetare,

Program: Luni-Vineri: 8:00-21:00
Sambata: 9:00-18:00
Duminica: 10:00-18:00 (cu programare prealabila)
Descriere: Centrul de infrumusetare si ingrijire Chocolat ofera o gama completa de servicii de beauty, styling si ingrijire corporala: coafor, frizerie, cosmetica, tratamente faciale, machiaj, manichiura, pedichiura, manichiura-pedichiura SPA, unghii teghnice GEL, SPA, impachetare cu ciocolata, masaj, modelare corporala, electrostimulare, vacuum, bioptron, solar.
Chocolat Salon, se adreseaza deopotriva femeilor, barbatilor si copiilor, iar amplasarea sa intr-o zona centrala, dar linistita si prietenoasa, aproape de barurile, cafenelele si boutiqurile dvs preferate, il face ideal de vizitat la orice ora a zilei, Str. Profesor Ion Bogdan, nr.19, Zona Dorobanti, Polona Sector 1, Bucuresti.
Program de functionare: 7 zile/saptamana.
In conceperea si organizarea Chocolat Salon am avut in vedere pe de o parte profesionalismul echipei de tehnicieni si calitatea produselor folosite, si, pe de alta parte, amenajarea unui spatiu cat mai intim si confortabil. Experienta Chocolat Salon inseamna o atmosfera stylish, creata atat prin atentia acordata detaliilor de interior cat si prin muzica si bauturile pe care vi le punem la dispozitie. In curtea interioara a casei de la nr. 19 am pregatit un spatiu semiinchis, cu cafenea si proiectii de film, un soi de lounge de care va puteti bucura intre doua sedinte de ingrijire.
La Chocolat Salon acordam in egala masura atentia cuvenita sexului masculin, iar personalul nostru este pregatit pentru a recomanda tratamente si produse adaptate special domnilor:
• Cosmetica faciala
• Manichiura/pedichiura
• Masaj
• Tratamente corporale
• Frizerie
• Solar
Pentru ca la Chocolat Salon punem mare pret pe relaxare si dorim sa va simtiti ca acasa, va invitam de fiecare data la un ceai bun, o cafea sau bineinteles o ciocolata calda. In functie de preferintele dumneavoastra, pregatim fresh-uri delicioase, cocktail-uri indraznete sau va putem ademeni la o narghilea aromata.
Oferte Speciale
Luna frumusetii la Chocolat Salon (01.03.2011 - 31.03.2011)
Luna Academie (01.12.2010 - 31.12.2010)
Regenerare completa cu Juliette Armand (01.12.2010 - 31.01.2011)
Trimite informatia prin:  
Joburi Vacante
Cosmetician
Hair Stylist
Informatii Utile
Bucuresti
Pachete Vopsit
130 RON
85 RON
(35% reducere)
Legaturi Utile

Copyright 2017 SalonInfrumusetare.info All Rights Reserved

Supported by EssMedia.ro
Chocolat Salon Salon Sector 1 Bucuresti Romania
Reteaua SalonInfrumusetare.info