EPILARE DEFINITIVA 3 ANI SEDINTE NELIMITATE Epilarea PROGRESIV definitiva - un subiect "controversat", care are ca intrebare principala "DE CATE SEDINTE AM NEVOIE?" Raspunsul pe care il primiti de cele mai mu   |   EPILARE DEFINITIVA 3 ANI SEDINTE NELIMITATE Epilarea PROGRESIV definitiva - un subiect "controversat", care are ca intrebare principala "DE CATE SEDINTE AM NEVOIE?" Raspunsul pe care il primiti de cele mai multe ori este evaziv si nesigur si asta datorita faptului ca firul de par are trei faze de crestere: anagen, catagen si telogen. Radacina este distrusa doar atunci cand firul de par este in faza de crestere ANAGEN (insa niciodata parul nu este tot in aceeasi faza).De-a lungul timpului, in urma rezultatelor obtinute pe diverse persoane s-a ajuns la concluzia ca necesarul minim pentru o persoana cu parul saten-brunet (melanina in radacina) este de 10-12 sedinte, cu conditia ca aparatul sa fie performant si operatorul foarte bine pregatit (50% din rezultatul unui tratament este dat de persoana care opereaza aparatul). In aceste conditii multi se vor intreba " Ok, dar dupa cele 10-12 sedinte, daca mai ramane par pe anumite zone, o sa trebuiasca sa platesc aceeasi suma pe sedinta?". Raspunsul va fi "DA" in majoritatea centrelor. Noi, pentru ca vrem sa aveti rezultate (si noi un feed-back pozitiv) si vrem sa va asiguram un confort psihic si sa demonstram ca EPILAREA DEFINITIVA NU ESTE DOAR UN MIT va propunem urmatoarea oferta: DACA INCHEIATI UN PACHET PENTRU MINIM DOUA ZONE (CU NUMARUL DE SEDINTE MINIM NECESAR) VA OFERIM POSIBILITATEA SA VENITI DE CATE ORI AVETI NEVOIE (CHIAR SI PENTRU CATEVA FIRE) TIMP DE 3 ANI, FARA A MAI PLATI NIMIC SUPLIMENTAR DUPA TERMINAREA SEDINTELOR PLATITE. Pentru mai multe informatii sau programari vizitati centrul nostru de pe strada ZIZINULUI, nr. 13 sau sunati la 0732582265. VA ASTEPTAM CU DRAG SI VA RASPUNDEM ORICAREI NELAMURIRI. | Oferta Speciala BODY LINE BEAUTY CLINIQUE
      ››››    Oferte Speciale (202)    Reduceri la Servicii (80)
... mai multi clienti te vor cauta
... vei beneficia de oferte speciale
la saloane, si de informari noi
Alege Salon Infrumusetare in:

EPILARE DEFINITIVA 3 ANI SEDINTE NELIMITATE (23.03.2015 - 23.06.2017)

Epilarea PROGRESIV definitiva - un subiect "controversat", care are ca intrebare principala "DE CATE SEDINTE AM NEVOIE?"
Raspunsul pe care il primiti de cele mai multe ori este evaziv si nesigur si asta datorita faptului ca firul de par are trei faze de crestere: anagen, catagen si telogen. Radacina este distrusa doar atunci cand firul de par este in faza de crestere ANAGEN (insa niciodata parul nu este tot in aceeasi faza).De-a lungul timpului, in urma rezultatelor obtinute pe diverse persoane s-a ajuns la concluzia ca necesarul minim pentru o persoana cu parul saten-brunet (melanina in radacina) este de 10-12 sedinte, cu conditia ca aparatul sa fie performant si operatorul foarte bine pregatit
(50% din rezultatul unui tratament este dat de persoana care opereaza aparatul). In aceste conditii multi se vor intreba " Ok, dar dupa cele 10-12 sedinte, daca mai ramane par pe anumite zone, o sa trebuiasca sa platesc aceeasi suma pe sedinta?". Raspunsul va fi "DA" in majoritatea centrelor.
Noi, pentru ca vrem sa aveti rezultate (si noi un feed-back pozitiv) si vrem sa va asiguram un confort psihic si sa demonstram ca EPILAREA DEFINITIVA NU ESTE DOAR UN MIT va propunem urmatoarea oferta:
DACA INCHEIATI UN PACHET PENTRU MINIM DOUA ZONE (CU NUMARUL DE SEDINTE MINIM NECESAR) VA OFERIM POSIBILITATEA SA VENITI DE CATE ORI AVETI NEVOIE (CHIAR SI PENTRU CATEVA FIRE) TIMP DE 3 ANI, FARA A MAI PLATI NIMIC SUPLIMENTAR DUPA TERMINAREA SEDINTELOR PLATITE.
Pentru mai multe informatii sau programari vizitati centrul nostru de pe strada ZIZINULUI, nr. 13 sau sunati la 0732582265.
VA ASTEPTAM CU DRAG SI VA RASPUNDEM ORICAREI NELAMURIRI.

Toate Ofertele Speciale
EPILARE DEFINITIVA 3 ANI SEDINTE NELIMITATE (23.03.2015 - 23.06.2017)
BODY LINE BEAUTY CLINIQUE , Brasov, Brasov Tarife Servicii
Trimite informatia prin:  
Adresa: str. Zizinului, nr. 13
Persoana de contact: Popescu Florina Andruta
Telefon:
0732582...

Servicii / Facilitati / Dotari
Infrumusetare, Cosmetica, Remodelare Corporala, Epilare Definitiva, Tratamente faciale, Cosmetica Remediere Efecte Imbatranire, Epilare cu Ceara, Tratament Biostimulare, Electrostimulare, Masajul de drenaj limfatic, Extensii de gene,

Saloane Infrumusetare in Romania
Saloane Infrumusetare Alba
Saloane Infrumusetare Arad
Saloane Infrumusetare Arges
Saloane Infrumusetare Bacau
Saloane Infrumusetare Bihor
Saloane Infrumusetare Bistrita-Nasaud
Saloane Infrumusetare Botosani
Saloane Infrumusetare Braila
Saloane Infrumusetare Brasov
Saloane Infrumusetare Bucuresti
Saloane Infrumusetare Buzau
Saloane Infrumusetare Calarasi
Saloane Infrumusetare Caras-Severin
Saloane Infrumusetare Cluj
Saloane Infrumusetare Constanta
Saloane Infrumusetare Covasna
Saloane Infrumusetare Dambovita
Saloane Infrumusetare Dolj
Saloane Infrumusetare Galati
Saloane Infrumusetare Giurgiu
Saloane Infrumusetare Gorj
Saloane Infrumusetare Harghita
Saloane Infrumusetare Hunedoara
Saloane Infrumusetare Ialomita
Saloane Infrumusetare Iasi
Saloane Infrumusetare Ilfov
Saloane Infrumusetare Maramures
Saloane Infrumusetare Mehedinti
Saloane Infrumusetare Mures
Saloane Infrumusetare Neamt
Saloane Infrumusetare Olt
Saloane Infrumusetare Prahova
Saloane Infrumusetare Salaj
Saloane Infrumusetare Satu-Mare
Saloane Infrumusetare Sibiu
Saloane Infrumusetare Suceava
Saloane Infrumusetare Teleorman
Saloane Infrumusetare Timis
Saloane Infrumusetare Tulcea
Saloane Infrumusetare Valcea
Saloane Infrumusetare Vaslui
Saloane Infrumusetare Vrancea
Bucuresti
Pachete Vopsit
130 RON
85 RON
(35% reducere)
Legaturi Utile

Copyright 2017 SalonInfrumusetare.info All Rights Reserved

Supported by EssMedia.ro
EPILARE DEFINITIVA 3 ANI SEDINTE NELIMITATE Epilarea PROGRESIV definitiva - un subiect "controversat", care are ca intrebare principala "DE CATE SEDINTE AM NEVOIE?" Raspunsul pe care il primiti de cele mai multe ori este evaziv si nesigur si asta datorita faptului ca firul de par are trei faze de crestere:
Reteaua SalonInfrumusetare.info